؛ مقالات

رواندرمانی

آشنایی با رویکرد مراجع محور

رویکرد مراجع محور رویکردی است که تکیه‌ش بر مراجعه و محوریت جلسات مشاوره رو مراجع تعیین می‌کنه، این رویکرد یکی از رویکرد‌های جذاب روانشناسی به …

رواندرمانی

آشنایی با رویکرد طرحواره درمانی

طرحواره درمانی برای کمک به افرادیه که متوجه شدند که تو زندگیشون یک سری الگوهای  تکرار شونده و ناکارآمدی وجود داره. مثل اینکه همیشه احساس …

رواندرمانی

آشنایی با رویکرد هیجان مدار EFT

رویکرد EFT(Emotional Focused Therapy) تاکید و تمرکزش بر هیجانات خواهد بود، یعنی اصطلاحاً ما فارسی به عنوان رویکرد هیجان مدار می‌شناسیم. هیجانات ابزار‌هایی هستند که …

رواندرمانی

آشنایی با رویکرد شناختی-رفتاری (CBT)

روش درمانی شناختی رفتاری و یا CBT یک روش درمانی مبتنی بر صحبت کردن و مهارت آموزی است.  نسبت به سایر روشها دوره‌ی کوتاه مدت …

روابط عاطفی

چگونه در روابط صمیمیت را درک کنیم و بسازیم؟

صمیمیت چیست؟ صمیمیت یعنی نزدیکی بین افراد در روابط انسانی‌شان. صمیمیت چیزی است که به مرور زمان در حالیکه با دیگری ارتباط برقرار می‌کنیم، رشد …

رواندرمانی

آشنایی با رفتاردرمانی دیالکتیکی  DBT

رفتاردرمانی دیالکتیکی (Dialectical Behavioral Therapy یا به اختصار DBT) نوع خاصی از درمان‌های شناختی-رفتاری است که با ظهور موج سوم رفتارگرایی در روانشناسی پدید آمد. …

رواندرمانی

احساس ارزشمندی چیست و چگونه می‌توان آن را تقویت کرد؟

احساس ارزشمندی چیست؟ بسیاری از افراد در طول زندگی خود دچار احساس بی‌ارزشی می‌شوند. یکی از دلایل مهمی که دچار احساس بی‌ارزشی می‌شویم این است …

رواندرمانی

بخشش خود | چگونه می‌توانیم تمرین کنیم تا خود را ببخشیم؟

بخشش خود به این معناست که یاد بگیریم تا چگونه خودمان را بخاطر اشتباهات یا تصمیمات اشتباهی که میگیریم ببخشیم. گاهی از خود می‌پرسیم که …

تحلیل رفتار متقابل

۸ راه ساده برای برقراری ارتباط با کودک درون

همه ما انسان‌ها زمانی کودک بوده‌ایم. کودکی دوران شگفتی است. اگر کودکی خود را به خاطر بیاورید، یادتان می‌آید که چگونه می‌توانستید با هر چیز …

تحلیل رفتار متقابل

۸ نکته برای زمانی که باید کاری را انجام دهیم، اما نمی‌توانیم!

همه‌ی ما در زندگی شکست یا شرایط سخت را تجربه کرده‌ایم. همه‌ی ما لحظاتی را داشته‌ایم که با خود گفته‌ایم : «نمی‌تونم انجامش بدم!» یا …

روابط عاطفی

آیا می‌توانیم قبل از شریک عاطفی، اول خود را دوست داشته باشیم؟

همه‌ی ما صداهای درونی داریم که همراه همیشگی ما هستند. دیالوگ‌های درونی ما همواره در حال ارزیابی و بررسی رفتارهای خودمان و دیگران هستند. این …

روانشناسی

اینترنت چگونه بر سلامت روان ما تاثير می‌گذارد؟

امروزه افزایش استفاده از اینترنت و فضای مجازی به این معنی است که ما انسان‌ها، نسبت به گذشته با یکدیگر ارتباطات بیشتری داریم. وابستگی به …

رواندرمانی

آیا می‌توانیم از «تنهایی» لذت ببریم؟

تصور بسیاری از افراد این است که انسان زمانی تنها می‌ماند که اجتماعی نباشد و یا کسی مایل به معاشرت با او نباشد. هیچ یک …

روابط عاطفی

مهربانی چگونه روی مغز ما اثر می‌گذارد؟

محبت کردن و کمک به دیگران همواره راه خوبی است برای اینکه روحیه خود را تقویت کرده و حال بهتری را تجربه کنیم. با این …

روابط عاطفی

کلیدهایی برای رابطه عاطفی سالم و موفق

بسیاری از افراد پس از پایان رابطه عاطفی خود می‌گویند که آنچه تجربه کرده‌اند، کاملا با آنچه انتظار داشتند متفاوت بوده است. با وجود نکات …

رواندرمانی

چگونه از خود مراقبت کنیم؟

شاید شما هم با ورق زدن مجله یا کتاب‌های مختلف یا سر زدن به وبلاگ‌‌های روانشناسی به مطالب مختلفی در مورد خودیاری و اهمیت مراقبت …

روانشناسی

چطور با خودمان حرف بزنیم؟

شاید برایتان جالب باشد که بدانید تقریبا همه مردم دنیا با خودشان حرف می‌زنند؛ بعضی بلند بلند و بعضی درونی و بدون صدا. بسیاری از …

رواندرمانی

آشنایی با روانکاوی

شاید جالب باشد این مطلب را با ذکر این نکته شروع کنیم که با گذشت نزدیک به ۱۳۰ سال از پیدایش روانکاوی، هنوز بسیاری از …

تحلیل رفتار متقابل

تحلیل رفتار متقابل چیست؟

تحلیل رفتار متقابل چیست؟ تحلیل رفتار متقابل نظریه‌ای است در مورد شخصیت و و روش منظمی است برای روان درمانی به منظور رشد و تغییرات …

رواندرمانی

تفاوت روانپزشک و روانشناس

تفاوت روانپزشک و روانشناس روانپزشک و روانشناس هر دو در حوزه مسائل روان کار می‌‌کنند اما با این حال کارکردی متفاوت دارند. اولی پزشک است …

رواندرمانی

چگونه روان‌درمانگر خوب را بشناسیم؟

در بین کسانی که از آن‌ها خدمات مختلف دریافت می‌کنیم، کسانی که با سلامت ما سروکار دارند اهمیت بیشتری دارند. پیدا کردن یک رواندرمانگر خوب نیز …

 به راهنمایی نیاز دارید؟
اسکرول به بالا